tiistai 20. elokuuta 2013

Paluu arkeen


Kesä on mennyt lomaillen, akkuja lataillen ja kadonnutta inspiraatiota etsien. Vuosi on vaatinut veronsa ja pieni irtiotto arjesta ja käsitöiden tekemisestä oli ihan paikallaan. Otin myös etäisyyttä netin käyttämiseen, joten blogipäivityksiäkään ei ole tullut tehtyä. Nyt kun sää taas pikkuhiljaa viilenee ja pimeys ajaa kotikoloon, on aika palata normaaliin päivärytmiin. Isompia töitä en ole hetkeen malttanut tehdä, mutta pieniä ja nopeita tuotoksia on syntynyt.

Tässä virkkaamani säilytyskori, jonka olen kovettanut muotoonasettelun jälkeen Paverpol- koveteaineella (1:1). Kori on jo ahkerassa käytössä ja näitä olisi tarkoitus tehdä lisää. Lankana merseroitu puuvillalanka, malli omasta päästä.

Tämä kettuhuivi on varmasti kaikille tuttu. Oma kiinnostukseni kyseiseen malliin lähti lähinnä lapseni kautta, joka lauleskelee usein "niinkuin kettu, juuston piilotti..." -laulua. Halusin ilahduttaa pientä syksyisellä kaulahuivilla ja lahja tuntuu olevan hyvin mieluinen. Lankana Baruffa Cashwool (Nm 30/2), Schoeller Zefir (26/2) sekä Schoeller Sport Loden (28/2).

Itselleni neuloin tuubihuivin. Lankana Pirkanmaan Kotityön Aloe Vera-käsitelty Kirjo-Pirkka (väri nro 33). Malli Tekstiiliteollisuuden sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Kauniita ja kivoja kaulaan.
    Minäkin olen pitänyt lomaa koneelta ja aina ei vaan ehdi blogiin.
    Kauniita syyspäiviä sinulle.

    VastaaPoista